Annonce

tasMensenmens, mannenman, ziener, visionair, coach, dienend leiderschap, niet onbemiddeld , CEO groot, beursgenoteerd bedrijf zoekt langs deze sympathieke want anonieme en vooral dure weg een maatje van de soort vrouw. Jij stemt net als ik rechts en liberaal, en hebt een gegronde hekel aan socialisten, bebaarde linkse geitenwollen milieu-hippies en gelukszoekers uit allerlei woestijnlanden die hier onze gewoonten en gebruiken een beetje aan de kaak durven te stellen en die de banen van mijn arbeiders inpikken (Ik heb die Oostblokkers tenslotte niet voor niets aangesteld). Kernwoorden: Zweethut, Ying en Yang, spiritualiteit, je persoonlijke dolfijn, humor, ANWB, Ton Elias, schalks, Dom Perignon.

Jij hebt je sporen verdiend in het bedrijfsleven, bent een harde werker, empathisch, gaat recht op je doel af en daarbij over lijken. Jij houdt niet van soft gedoe, je luistert welwillend naar je mensen, maar bent hard waar je hard moet zijn, en laat ’s avonds bij het haardvuur en de jachthonden aan de voeten je zachte, warme, vrouwelijke kant zien. Jij bent net als ik een inspirerend leider, houdt van reizen, en vergezelt me naar mijn optrekje op de Kaaiman-eilanden waar ook mijn belastingadviseur woont. Jij houdt net als ik niet van wachten op luchthavens, dus vlieg jij in mijn of jouw eigen jet de hele wereld over, waarbij we ons niets aantrekken van de CO2-uitstoot. Je leest een kwaliteitskrant als de Telegraaf en een kwaliteitsblad als de Quote, jij geniet met mij van de kaviaar op de Miljonairsfair, jij lacht net als ik om boetes voor snelheidsovertredingen.

Je bent een ster in skieën in Gstaad, jij gaat een weekend shoppen in Saint Tropez of Dubai. Jij hebt een universitaire opleiding, jij loopt nooit in minder dan Prada, Vuitton, Gucci,  Jij baadt je in Chanel Nr. 5. Jij hebt een single handicap op een Par 72-baan. Jij houdt van boeken, bijvoorbeeld de Elseviers Belastinggids.

Met minder dan 3 ton per jaar neem jij geen genoegen. Je bent uitgekeken op de P.C Hooft. Jij kent de waarde van het geld, maar het is niet zaligmakend of beslissend bij alles wat je doet. Je doet aan polo, je zeilt de zeven zeeën, je hebt diverse Gold-Cards. Je private banker heet Van Lanschot of Theodoor Gilissen. Je hebt een Filippijnse in dienst die je huis schoon maakt. Je rijdt in Spyker, Maserati of – wanneer je gaat jagen – Cayenne. De Aldi en de Lidl zijn voor sukkels, maar je vertoont je er  soms om te weten wat er leeft onder het volk. Je bent lid van het Oranje-comité in Lage Vuursche.

Jij wilt nu gaan cashen, maar niet achter de geraniums. Jij weet hoe je mijn choker moet strikken, want ook jij weet je toch casual te kleden. Jij houdt van uitgaan: André van Duin, de Toppers, Jan Smit. Jij eet sushi met Linda de Mol.

Kortom: ben jij die hoog intelligente, gevoelige, klassiek onderlegde, cultureel hoogstaande en verheven vrouwenvrouw van een duizelingwekkend niveau? Reis dan misschien met mij naar de sterren van ons geluk. Herken jij je niet in deze hartenkreet maar ben jij een nietszeggend dom, lekker jong blondje met het IQ van een garnaal, een tattoo van Geert Wilders en met vooral grote prammen?  Dan ben jij degene die ik zoek!

 

Reageren graag s.v.p onder nummer. Geheimhouding gevraagd en verzekerd. 

3 antwoorden op “Annonce”

  1. Ai – je viel reeds door de mand bij Theodor (Theodoor) en Spijker (Spyker). De laatste alinea was al niet meer nodig. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =