Het breken van Tarik


journaalDonderdagavond, half Nederland zit amechtig bij te komen van de ADHD-explosie van Mathijs van Nieuwkerk en zijn altijd maar weer dezelfde en zichzelf promotende gasten; we zijn klaar voor het journaal. Maar dat komt er niet. We moeten even geduld a.u.b. hebben, “wegens omstandigheden”, en dat geduld is behoorlijk even, want nog nooit is met zoveel intense spanning en zó lang naar een even geduld-scherm gekeken. Hadden we geen twitter en geen andere zenders, dan hadden we de tv uitgezet en waren we gaan mens-erger-je-nieten of iets anders zinnigs gaan doen.

Maar nee, een gewapende man is de journaal-studio binnen gedrongen, en we wachten dus op live beelden van slachtpartijen in de trend van Charlie Hebdo. Het Wilders-kamp hoopt op een moslim, het anti-Wilders hoopt ernstig van niet, want de verkiezingen zijn nabij en dan kun je scoren. Er was deze week eigenlijk nog geen wereldschokkende sensatie, inmiddels verwend als wij zijn, dus het werd langzamerhand wel weer eens tijd. Via de social media komt nu meer nieuws tot ons, alsmede een brief, waarvan bij lezing opvalt dat er nauwelijks taalfouten inzitten en die wanneer je op de inhoud afgaat doet vermoeden dat we hier met een gestoorde gek te maken hebben.

En dan komt het bizarre filmpje: we zien een keurig geknipte en geklede jongeman, een beetje type computer-nerd, die wat zenuwachtig heen en weer loopt maar zeer beschaafd en rustig sprekend een gesprek voert met een ander persoon die ook al zeer beschaafd en rustig spreekt, maar die buiten beeld blijft. Geen terrorist, geen brullende in het zwart geklede jihadist met een band om zijn hoofd en een kalashnikov. We zien een jongen, naar nu blijkt een veelbelovende student aan de TU-Delft, toch niet de minste opleiding, die op zijn Facebook-pagina getuigt van een normale interesse voor iemand van die leeftijd, die behoorlijk wat vrienden heeft en keurig in pak poseert op diverse plaatjes maar die wél een redelijk bizarre achtergrondfoto op zijn profiel heeft staan. Hij heeft er een briljant zelfgemaakt filmpje van de Icebucket Challenge geplaatst; elk zichzelf respecterend mediabedrijf zou zo’n knaap aannemen. De ideale schoonzoon ook.

Maar ergens is er bij hem iets geknakt. Dit filmpje werd niet zijn meest bekeken filmpje; dat werd het filmpje dat inmiddels de hele wereld over is gegaan, het filmpje waarin we een tragische jongen zien die een nog veel tragischer vergissing beging op het moment dat hij daadwerkelijk z’n neppistool te voorschijn haalde en daarmee een weg insloeg waarbij hij niet meer terug kon. De fout van iemands leven, bijna live in beeld, voor miljoenen in de hele wereld getoond. Ergens in zijn hersenen is een knop omgegaan, en tegenwoordig blijft dat niet zonder gevolgen. We zagen een filmpje waarin iemand geestelijk brak onder de druk van de ratrace die het leven dit jaar in steeds heftiger vorm schijnt te zijn. Die jongen is voor altijd, waar hij later ook solliciteert, die Tarik Z. van die actie in de studio. Een hoofdrol in een onwerkelijk slecht gespeelde scene uit Flikken Mediapark. Met het licht van de studio, het haarscherpe beeld, het kartonnen decor, het typische studiogeluid en dan een stuk of wat agenten die uit dokter Deen leken te zijn weggelopen. Onecht, onwerkelijk, en daardoor misschien ook de oorzaak dat niemand in paniek leek te raken, dat iedereen zorgvuldig articulerend zijn rol leek op te lezen en dat de media zich massaal, maar dan ook massaal op de held van de week stortten, de portier van de studio, die met zijn houding ongeveer de hele wereld van de ondergang gered leek te hebben. Vermoedelijk wacht hem een ontvangst op het bordes, een hand van Rutte, een schouderklopje van Opstelten en een horloge met inscriptie. We kunnen blijkbaar niet meer zonder held, en ook niet meer zonder schurken.

Tarik wacht massale vernedering, schande, en straf, die hij overigens wel heeft verdiend. Toch heeft hij iets theelichtjes-gooierigs, een eenling die het probeert op te nemen tegen een in zijn ogen verwerpelijk systeem, waarna het systeem hem met bloedkolder in de ogen wil vernietigen. Ik heb medelijden met hem, ik hoop op een korte straf, meer nog op psychische hulp om hem weer uit dat geestelijke gat te trekken om hem een nieuwe kans te geven, met een andere identiteit desnoods. Was ik directeur van een bedrijf in de media-wereld, ik zou hem na het uitzitten van zijn straf zéker aannemen. Het lijkt me een jongen die nadenkt over deze wereld, over wat er mis is en hoe dat anders kan. Alleen, zijn oplossing pakte volledig verkeerd uit, hij draaide door, “wegens omstandigheden”. Die wereld pakt hem nu nog veel harder terug. En dan win je niet. Treurig, maar waar.

51 antwoorden op “Het breken van Tarik”

 1. Iemand die een fantasie uitspeelt (daar lijkt het op) is geen potentiële misdadiger. Ik hoop met u – dat hij een goede tweede kans krijgt, en de juiste identificatiefiguren.

 2. Goed verhaal, maar wie zegt dat hij niet écht iets te vertellen heeft? Iets wat inderdaad ons wereldbeeld zou veranderen? Hij kwam intelligent over en het verhaal dat hij deed was ook echt niet ongeloofwaardig. Misschien dom om met een BB- gun het journaal te proberen veroveren, maar misschien liepen alle andere opties dood?

  Ik wil wel eens weten wat hij te zeggen had. Maar daar komen we nu nooit meer achter: Als hij inderdaad niet gestoord is, zoals ik denk, wordt zijn informatie stevig zijn kop in teruggedrukt, met harde hand, en verneemt niemand meer iets van hem.

 3. Helemaal mee eens.
  Maar wat ik niet snap is waarom dat filmpje zonodig uitgezonden moest worden.
  Diende niets anders dan sensatiezucht te bevredigen, spektakel te laten zien, ten koste van een zielige jongen die in de war was.
  Ik dacht dat we daarover in Nederland afspraken hadden gemaakt. Getekend voor het leven door één keer een kortsluitinkje.
  Bah.

 4. Wat een gelul zeg….lang opsluiten en nooit meer in een verantwoordelijke functie…

  “Was ik directeur van een mediabedrijf dan zou ik hem zeker aannemen”

  Gelukkig maar dat u geen directeur van een mediabedrijf bent, maar een slechte columnnist van een nietszeggend blog met hele rare opinies..

 5. Er wordt in dit artikel naar mijn idee iets te lichtzinnig gedaan over welke impact dit heeft gehad op de betrokkenen. (En dan bedoel ik dus NIET Tarik) Er wordt met geen woord gerept over de doodsangst die de mensen in het pand en de rest van het mediapark hebben moeten doorstaan. Vanwege hem. En of dat nou is omdat er tijdelijk iets bij hem is geknakt of omdat hij psychisch compleet gestoord blijkt te zijn, hij heeft het wel veroorzaakt. Dat hij nu voor de rest van zijn leven getekend is, klopt. Maar dat geldt ook voor alle mensen die in het gebouw waren en vanaf vandaag met een heel ander gevoel gaan werken.
  Een mediacircus? Zeker. Dat krijg je als je een tv studio binnenvalt. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het tragisch, ook voor Tarik die duidelijk psychische hulp nodig heeft. Maar ik vind het nog net iets tragischer voor de mensen die (ook al was het misschien maar een seconde) gedacht hebben dat ze ter plekke zouden worden neergeschoten.

 6. Het draagt niet echt bij aan dit artikel dat er een link in staat waarin zijn volledige naam zichtbaar is.

 7. Natuurlijk had ik ook de andere kant van de zaak kunnen belichten, die van de medewerkers in het studiogebouw. Ik meen echter dat die via allerlei kanalen – de NOS zelf, de kranten, de politiek – al voldoende aan de orde zijn gekomen. Vandaar mijn keuze, waarbij ik wil opmerken dat ik niets wil afdoen aan de impact die dit op de medewerkers moet hebben gehad.

 8. Daar heb ik bij het schrijven over nagedacht. Daar zijn volledige naam echter al wijd en zijd de hele wereld is overgegaan in negatieve zin, heb ik gemeend deze verwijzing in mogelijk iets positievere zin, te behouden.

 9. Dank voor dit stukje. Ik heb al met hem te doen omdat hij nu in een politiecel zit. En met zijn moeder leef ik ook mee.

 10. Bravo! Helemaal mee eens. Het zou me allerminst verbazen als deze jongen in een psychose verkeert, zijn wanen verklaarbaar door de opgezweepte angst voor terreur. Zo sneu.

 11. We kunnen nu achteraf wel heel veel compassie willen tonen met deze jongen, maar vergeet niet slechts enkele weken geleden bijna de gehele redactie van een tijdsschrift werd geëlimineerd. Deze knaap was/is een warhoofd. Maar waren de idioten in Parijs ook en juist warhoofden zijn soms tot vreselijke dingen in staat. Niemand herkende zijn wapen als nep, dus was het echt! De politie heeft juist gehandeld door geen enkel risico te nemen en de man ‘onschadelijk’ te maken. We weten op dit moment nog helemaal niet wat hem heeft bewogen dit krankzinnige plan te volvoeren. Voorlopig is en blijft hij voor mij iemand die mensen doodsangst heeft bezorgd en de samenleving in gevaar bracht. De aanklacht tegen hem is terecht en hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor deze idiote actie. En mocht blijken dat hij niet meer was dan iemand die de weg kwijt is geraakt hoeft ie voor mij niet het gevang in, maar hoop ik dat hij adequate hulp krijgt. En mocht hij echt iets te vertellen hebben dan zal hij daar tijdens zijn proces wel mee voor de dag komen.

 12. Volledig mee eens. Blij dat er ook nog mensen zijn als jij. We kunnen en mogen niet zomaar oordelen. Tuurlijk heeft hij straf verdiend en mocht hij dit niet doen en was het verkeerd, maar hij heeft in deze dagen al meer straf gekregen dan 5 jaar celstraf. Dit tekent zijn leven en dát verdient hij niet.

 13. Wat een begrip wordt hier weer getoond (totdat het een keer fout loopt, zoals overal elders in de wereld) Die knaap is gewoon goed fout bezig. Stel je voor, dat eenieder die het ergens niet mee eens is, dit soort fratsen uithaalt …. Zomaar burgers de stuipen op het lijf jagen; zeker in deze tijd waarin de stress toch al genoeg toeslaat, door al die andere al dan niet religieuze idioten. Die knaap heeft alles goed voorbereid – het juiste tijdstip (journaal) – de aanschaf van een (nep)wapen – een briefje met zijn eisen. Is dus echt niet over één nacht ijs gegaan. En ach ja, laten we niet vergeten: hij komt uit een gebroken gezin. Ja, joh, dan pak je toch gewoon een op echt lijkend wapen …. Er komen 10-duizenden jongeren uit gebroken gezinnen; ik hoop niet, dat zij een dergelijk stupide voorbeeld gaan volgen. Terzijde: er zullen weinig tot geen bedrijfsdirecteuren zijn die een dergelijke gespleten persoonlijkheid en job aanbieden.

 14. Over de ‘bizarre foto’: dat is een shot uit de film Inception, de mensen slapen. De andere coverfoto’s zijn ook filmshots, niet zo heel bizar dus.

 15. Wat een slecht geschreven artikel, zeg! De auteur mag nog eens wat lesjes Nederlands volgen…

 16. Waarom is die achtergrondfoto bizar? Voor degene die het niet herkent: dit is een scène uit de film Inception. De personen die op de grond liggen worden kunstmatig met behulp van de apparatuur in een droomtoestand gebracht en gehouden. De mensen zijn niet dood, ze slapen gewoon. Ik ben het met de mening van de schrijver eens, maar schrijver, alsjeblieft, werk een beetje aan je schrijfstijl. Onnodig lange zinnen en vreemde referenties voeren de hoofdtoon. Hier maak je je lezers niet blij mee.

 17. Ik schreef donderdagavond al onder dat nos item:

  “Sjonge, jonge…een verwarde adolescent met wellicht psychiatrische problemen, veroorzaakt flinke opschudding en dan moet het daar vervolgens de hele avond op TV over gaan..tot aan de gehele talkshow van Jinek toe. Ik noem het narcistische en protserige zelfbevlekking…oohh wat zijn wij van de media toch ontzettend belangrijk omdat we elke dag in de schijnwerper van een opgepoetste overbelichte waan-van-de-dag werkelijkheid staan.
  …en vandaag (vrijdag) mag de ene tv presentator weer bij de andere tv presentator haar verhaaltje komen doen (wereld draai door). Elkaar bevlekken doen ze ook heel graag, als ze maar met hun kop-die-ze-zelf-heel-graag-zien weer in beeld mogen”

  dat iemand die de weg flink kwijt is tot zulke een radicale stappen komt, kan ook wel eens te maken hebbenmet de narcistische wereld waarin we leven. Kinderen worden met het waanidee grootgebracht dat ze het middelpunt van de wereld en heeel belangrijk zijn of moeten worden, dat alles om hen draait….en die waarheid wordt absoluut aangehangen en breed uitgedragen door de dames en heren die in de geile mediacratie werkzaam zijn, het liefst zo vaak mogelijk met hun tronie in beeld komen en/of ook nog eens in hun eigen show verkondigen dat daar absoluut dè interessante spraakmakende en beeldbepalende mensen van Nederland komen (zeg maar de grachtengordel die elkaar een veer in de reet komen steken). Vind je het dan raar dat mensen bij wie iets in hun hoofd geknakt is, hun podium in de media zoeken om zich ook tot het grote publiek te kunnen wenden, om hun boodschap en ego daarmee belangrijk te kunnen maken????

 18. Die ‘rare’ profielachtergrond is van de film Inception, waar hij overduidelijk fan van is, hij heeft ook effecten van die film gebruikt in zijn Icebucket filmpje.

 19. TARIK ZAHZAH Demands Airtime On Dutch NOS
  Anonymous Netherlands – Message To NOS News

  Dear NOS, RTL and SBS news,

  Over the years Anonymous have seen you broadcasting the news in the Netherlands. Over the years Anonymous have seen you spreading lots of state propaganda. Many years already you have been telling lies and half-truths to the public without giving any solid background information. Anonymous is very unsatisfied by the way you have deceived the Dutch public. You are filling the heads of the people in the Netherlands with disinformation. You are giving the people in the Netherlands a total false view at the world by using your one sided copy paste ANP and Reuters journalism. Let’s be honest NOS, RTL and SBS, you have deceived and trapped many people into a false reality. In this plastic reality people are driven by fear and not by love.

  Why is it so hard for you to ask critical questions about a lot of subjects? Why did Anonymous never hear you ask critical questions about imaginary terrorism and counter-terrorism, with its privacy killing measurements, corruption, 9 11,paedophiles like Joris Demmink, poverty, unhealthy chemical additives in our food, the chem trails in our air, genetically modified organisms, the so called third world countries, the codex alimentarius, the manipulation of oil prices and the manipulation off the stock-markets, false flag attacks, wars about oil, poppy-fields and building permanent bases in the middle-east. How is it possible you always put your fist very deep into the rectum off America and the NATO? Why don’t you tell people the truth about our fraudulent monetary system where money is printed out of thin air and borrowed at private banks by our own government against interest? Why don’t you tell people the truth about the fact we all are becoming financial slaves, financial slaves for the banking cartels and the corporations.

  Consider this message as a serious last warning. Stop spreading lies, stop spreading half-truths, start giving people correct information, full background information so they can form a solid opinion. Stop spreading copy paste journalism. Start using independent journalism again. Stop this state propaganda.

  More and more people worldwide are waking up, more and more people are revolting against their fascist governments because they see the lies and propaganda. It is only a matter of time the people will rise up in the Netherlands. Anonymous can guarantee you the people do not accept your lies and propaganda any more. Alternative media channels at the internet are rapidly growing in popularity, there is an explosion of information going around the internet.

  The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother’s keeper. Anonymous will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who would attempt to poison and destroy our brothers. And you will know my name is Anonymous, when we lay our vengeance upon thee. You are warned. Have a nice day!

  We are anonymous
  We are legion
  We hate manipulating media fags
  We do not forgive
  We do not forget
  Expect us!

 20. Heel mooie verwoord. Ik heb medeleiden met hem hij heeft het inderdaad totaal verkeerd aangepakt en zal hier zeker voor moeten boeten. Maar ik hoop dat hij in zijn leven nog een tweede kans krijgt om zijn intelligentie op de juiste manier te gebruiken.

 21. Wat is er nou weer “bizar” aan die achtergrond-foto? Gewoon een still uit de film Inception. Die mensen liggen daar te slapen.

 22. Wat een ongelofelijk slechte column, kan er niks anders van maken. Iemand ander zijn “over de top” actie gebruiken in je column, om je eigen mening te uiten. En dan ook nog fatsoen veinzen d.m.v. medelijden, hou op, zoek een andere hobby.

  En een vieze lange brei aan tekst, zonder enig logica of tijdverloop met allemaal meningen die worden onderbouwt met “wij”. Wie is wij? Charlie misschien?

 23. Tarik, wat heb ik ontzettend met je te doen… ik, als arts-assistent chirurgie, herken in jou de kraakheldere symptomen van een psychose. Wat wil zeggen dat je er niks aan kon doen, dat je de waan had dat je een boodschap vanuit hogere hand moest voorlezen op het journaal. Ik kan alleen maar hopen dat je inmiddels de juiste hulp krijgt, ipv dat je het etiket ‘terroristisch misdadiger’ op gespeld krijgt. Heel Veel beterschap p!

 24. De column: Ben het wel eens. Ik denk verder dat die Tarik de pech heeft gehad dat zijn toch knullige actie zo “succesvol” is geweest. Had hij in het begin van zijn actie aangelopen tegen iemand die hem met een welgemikte tik uitgeschakeld had dan zou hij redelijk anoniem gebleven zijn en was de hype niet zo uitgegroeid als nu het geval is.

  De vermakelijkste commentaren op de column vind ik die waarin geklaagd wordt over de schrijfstijl met aanvullend de suggestie aanvullende cursussen Nederlands te gaan volgen. Om te gieren is in sommige van die gevallen het feit dat er in 1 zin meerdere taal-, stijl- en interpunctiefouten gemaakt worden. En nee, ik schrijf ook niet foutloos Nederlands.

 25. @Juliet

  Precies wat je zegt, zonder twijfel horen we binnenkort dat hij leed aan een psychose.

  Schandelijk dat de NOS dit heeft uitgezonden. Ik heb meelij met die jongen en ik hoop dat ‘ie toch nog goed terug komt, de prognoses zijn meestal niet goed als je al zo jong een psychose krijgt.

  Toen ik ietsje jonger was dan hij heb ik ook een psychose gehad, dat duurde iets langer dan een jaar. Gelukkig ben ik er goed van hersteld en ben voor 99% weer de oude geworden na rustig herstellen. Ik zie ook duidelijk aan alles dat hij een psychose had.

 26. In dit verhaal wordt net zo snel een conclusie getrokken als waar de schrijver bang voor is. Alleen dan ipv een verwijtende een empatische conclusie. Iets wat net zo goed te snel is, want voor het zelfde geld is hij wel iemand met kwade bedoelingen. Je weet het niet, oordeel er dan ook nog niet over.
  ‘een jonge die nadenkt over deze wereld’ hoezo dat? Ik begrijp niet dat er nu al geconcludeerd wordt door de schrijver dat hij een slimme jonge is die een beetje pech heeft gehad. Een nep wapen regelen, pak aan, media park in met een vooraf getypte brief vast (die ook is gecorrigeerd door hem en daarmee getuigd dat hij zijn daden heeft overdacht) het zijn allemaal geen tekenen van een leuke jongeman die even zijn dagje niet had.

 27. Iemand die Nederlands word beschouwd is in deze situatie in de war en krijgt hoogstens een aantal jaren TBS wat in Nederland toch een lachtertje is, echter word je bestempeld als allochtoon in Nederland ben je een terrorist en word je zonder aarzelen in de richting van celstraf gegooid. Ik ben benieuwd naar de uitkomst aangezien deze jongeman half nederlands is en waarschijnlijk dus half terrorist is en half in de war

 28. Mooi geschreven, zo voelde ik het zelf ook, maar ik had het niet zo goed onder woorden kunnen brengen.

 29. Oneens , een moslim die met een pistool dreigt schiet je af ,ruim je op en geef je geen nieuwe kans.Waardeloos links artikel..

 30. “Briljant zelfgemaakt filmpje..elk zichzelf respecterend mediabedrijf zou zo’n knaap aannemen” overdrijven is ook een vak, het is een leuk filmpje niets meer niets minder.

 31. Juist zijn voorkomen en het niet kwaad willen doen blijft mij afvragen wat wilde jij ons nou vertellen? Ook al zou het misschien dikke onzin zijn ik wil het weten! Het feit dat we dat niet te horen krijgen maakt me nog nieuwsgieriger!

 32. Wat een slecht zeverstuk. Nauwelijks spelfouten? Voor een TU student was het van een belabberd niveau. Inclusief dt-fouten, bijvoorbeeld.
  Met ‘een bizarre achtergrondfoto van zijn Facebook’ suggereer je haast dat hij iets gruwelijks erop heeft staan, echter het betreft een scène uit Inception waarin iedereen behalve degene die staat in slaap gebracht is. Stoere film, wat is er vreemd aan zoiets als achtergrondfoto hebben?
  Begrijp me niet verkeerd, ik vind Tarik Z. echt een idioot. Als hij werkelijk een belangrijke boodschap had gehad, had hij dat wel op een andere manier openbaar mogen maken. Niet door met een toegangspas+geluidsdemper de NOS binnen te vallen. Het is gewoon een opportunistische malloot, gauw een aantal jaar opsluiten.

 33. Ik ben, en ik neem aan vele met mij, nieuwsgierig naar wat Tarik nou daadwerkelijk te vertellen had. Aangezien deze jongen een hoog niveau heeft, is het misschien niet zo gek dat wat hij wilde vertellen onze kijk op bepaalde dingen kan veranderen. De enige rede waarom hij het tijdens het NOS journaal wilde doen lijkt omdat er dan misschien de meeste mensen kijken. Maar wat als hij iets wilde vertellen dat ook tot betrekking was tot de nieuwsuitzendingen die wij hier in Nederland voorgeschoven krijgen. Uiteindelijk zijn de nieuwszenders en kranten etc. vaak degene die bepalen welk beeld gemiddeld Nederland van de wereld heeft. Als het dus zo was dat Tarik iets te vertellen had wat ook daadwerkelijk betrekking hierop had, is het uitzenden van de actie van Tarik naar mijn mening een doodsvonnis getekend door de NOS zelf.

  Dit zijn gewoon wat speculaties en natuurlijk kan ik niet met zekerheid zeggen of dit waar is omdat niemand nog echt weet wat hij wilde gaan zeggen, alsnog is dit hetgene wat bij mij de grootste vraag is. Het is inderdaad fout wat Tarik heeft gedaan maar hij heeft alsnog een aantal duidelijke punten aangegeven buiten zijn rede die hem tot deze actie heeft gezet.

 34. Zulke mensen gelijk opsluiten en hard aanpakken! Miss gaat de rest dan ook nadenken voor dat ze wat doms gaan doen.

 35. Ik symphatiseer met hem, sterker nog ik heb zelfs respect. Hij heeft getoond dat hij niet bang is buiten de maatschappij te vallen. Hij had een idee en heeft er naar zijn mening (misschien niet de meest handige) naar gehandeld. Hij staat voor wat hij geloofd en neemt actie. Ik ben razend nieuwschierig wat hij nu zo belangrijk vond.

 36. Een uitstekend geschreven stuk. Gelukkig zijn er nog mensen die uitstekende analyses kunnen schrijven. En ach we zijn een democratie, dus je hoeft het er niet mee eens te zijn. Zolang het geen ordinaire scheldpatij wordt, kan ik daar prima mee leven.

 37. @anonymous. Althou you have good points, but hiding behind masks and quoting: we will not forgive and using fag to belittle media ( is Anonymous homofobic?..) seems to me just another radical group of people who think THEY only hold the key to truth and will use violance to surpress others. I see no love in you.

 38. De ‘redelijk bizarre’ omslagfoto is niets meer dan een scène uit Inception, een ontzettend goede film waar hij waarschijnlijk fan van was, gezien de film ook overduidelijk terug komt in zijn ice bucket challenge. Misschien kun je dit dan ook beter uit het stuk halen want er is niets bizars aan, en er kan al helemaal niets uit geconcludeerd worden. Niet dat jij dit doet, maar de toevoeging werkt dit wel in de hand.

 39. De ‘redelijk bizarre’ omslagfoto is niets meer dan een scène uit Inception, een ontzettend goede film waar hij waarschijnlijk fan van was, gezien de film ook overduidelijk terug komt in zijn ice bucket challenge. Misschien kun je dit dan ook beter uit het stuk halen want er is niets bizars aan, en er kan al helemaal niets uit geconcludeerd worden. Niet dat jij dit doet, maar de toevoeging werkt dit wel in de hand.

 40. Mogelijk niet bizar, maar voor de onwetende toeschouwer is de foto bepaald niet alledaags. En in het licht van zijn handelen al helemaal niet. Daarom heb ik het zo gelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 10 =