Internet als alternatief voor partner!

Een opvallend resultaat van een onlangs uitgevoerd onderzoek: Een op de vier Amerikanen vindt dat een internetverbinding een prima alternatief is voor een partner. Vooral jonge mensen hebben een goede band met hun internetverbinding en hebben geen behoefte aan de ware liefde.
24 procent van de deelnemers aan het onderzoek vindt het internet een goede vervanging voor een bepaalde periode en maar liefst 31 procent van de singles ziet de internetverbinding als een grote vriend. Bij het onderzoek is geen onderscheid tussen mannen en vrouwen gemaakt.

Wel, nu ben ik allang geen jong mens meer, maar ik zit onderdaad heel wat uurtjes achter internet. Ik mag dus wel zeggen dat ik er een goede band mee heb. In het algemeen is internet geduldig, een bron van informatie, je vindt er gevoel voor humor, je kunt er altijd leuke spelletjes doen, je kunt er aanschaffen wat je wilt, het werkt dag en nacht, staat dus altijd voor je klaar, ’t is kleurrijk, verfrissend, elke keer weer nieuw, sexy, het zorgt voor een uitgebreide vriendenkring, het verruimt je blik, en je kunt het ook nog uitzetten als je er even op uitgekeken bent.
De conclusies kloppen dus wel aardig ja.

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =