Weer gelukkig met de Go Duster!

Ik heb nu toch zoiets moois gezien tijdens het koortsig zappen op TV. Er is een prachtig produkt van de firma Telsell en ik heb me dat vanuit mijn ziekbed eens even keurig laten demonstreren door een stel hysterisch nagesynchroniseerde Amerikanen, die hun volslagen vervuild meubilair te lijf gaan met een soort vibrator waarop een groene plumeau is geklikt: de onvolprezen Go Duster, voor slechts € 39,90!
De Go Duster wordt geleverd met een aantal handige opzetstukken, werkt op batterijtjes en produceert een geluid dat ligt tussen een op hol geslagen bomenversnipperaar en een neerstortende Airbus A380. Op de ene reclame zendt de Go Duster geheime antistatische x-stralen uit of zoiets, die alle stofdeeltjes vernietigen of opnemen, dat weet ik niet meer, op de andere moet men eerst de Go Duster te lijf met één of andere spuitbus.
Veel Amerikanen hebben nog van die luxaflexen uit de jaren zestig naar het schijnt met van die lamellen die je ook als snijplank zou kunnen gebruiken, en daar kun je die Go Duster nu eens heerlijk tussen rammen. Vervolgens daal je af naar een bak planten met de kleuren van rottend vleesafval, zo laat het filmpje ons zien, en daarna wordt het Go Dusteren over genomen door een blij elfenkind wat een aantal monsterlijke popjes een opfrisbeurt gaat geven. Amerikanen houden blijkbaar ook van veel krullend gietijzer in het interieur. Onder de plaat van de glazen tafel, als plantenrek, als kroonluchter aan het plafond, langs het trapgat, of gewoon als versiering aan de muur. Stofaantrekkers van jewelste dus.
Alle personages in het filmpje moeten trouwens hun hele huis vol met handige Telsell-producten hebben staan: ze hebben allemaal stralend witte tanden dankzij Rapid White Pro ( € 49,95 ), een grotere cupmaat door de Natural Bra (€ 29,95), ruig behaard door Pro Cede ( tegen kaalheid,  € 59,95), of ze zijn juist kaal dankzij Nads ( pijnloos ontharen, € 49,95), ze bewegen soepeltjes dankzij hun door Super Blue Stuff  aangepakte gewrichten (€ 49,95),   hun enge pukkels en puisten zijn geheel bedekt door Instant Cover van € 39,95, ze ademen met grote teugen hun door water-ionische technologie gezuiverde lucht in (uit de Fresh Air Globe, € 59,95), ze hebben mooie, gezonde en kleurrijke nagels door Design a Nail ( € 59,95), en ze hebben hun lichaam volledig in balans door de Bio Stabil-ketting ( slechts € 119 ).

Kortom, dank zij de Go Duster zal mijn leven verder een zegen zijn.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =